A Public Web → Beállítás → Fájl feltöltés → Feltöltött fájlok listája menüpont alatt listázhatóak a már feltöltött fájlok, azonosító szerint rendezve. A listáról érhetőek el a funkció gombok: megtekintés, módosítás és törlés.
A listából kiválasztva módosítható a feltöltött fájl.
A listáról a feltöltött fájl véglegesen törölhető, megerősítő kérdés után.
A törlés nem ellenőrzi, hogy a fájl használatban van-e! Egy olyan kép is törölhető, amelyre tartalomelem, oldal vagy header-trailer hivatkozik — a hivatkozás utána törött marad. Törlés előtt mindig ellenőrizni kell, hol van használatban az azonosító.
Ha a webshop felülethez képet szeretnénk hozzáadni:
Fájl feltöltése menüpont alatt.Kapcsolódó oldalak: